lördag 28 maj 2011

Bon chance! och Colombianätverket i underjordenLördagen den 11 juni bjuder Bon Chance! och Colombianätverket på mångfacetterad mix av dans, musik, film och diskussion.
OSA här !!! http://hardworkingbiff.com/2011/04/03/bon-chance-4/ 

Tider:
Kl 20 - 22 - Colombianätverket kommer att visa den prisbelönade filmen Blood in the Mobile, som handlar om mineralutvinning och dess påverkan på människor och samhälle i Kongo. Filmen har aldrig tidigare visats i Sverige. Därefter följer samtal där paralleller dras till den colombianska gruvindustrin.

Kl 22 - 05. Kvällen till ära har Bon Chance! bokat in sina absoluta favorit DJs som bildar ett magiskt DJ-tåg. Det blir ett Bon Bombardemang av cumbia, champeta, soukous o annat bra med koppling till Colombia och Kongo som kommer att eka hela natten lång!

DJs:
 ♥ Bon Chance! - levererar en färgsprakande kavalkad av cumbia, afro-disco och soukous.
http://www.bonchanceblogg.blogspot.com/


♥ Mam Foon + Deejay Mario (Gambia)
Deejay Mario är en av Gambias mest väletablerade dj:s. Han är även radiopresentatör på stationen Unique Fm.Innan Mario blev Stockholmare bodde han i Japan under flera år där han var en viktig del av den urbana musikscenen. Några av de mest kända hip hop/r'n'b-klubbarna Gaspancie 99 och Seeds Bar Roppongi var Marios japanska hemvist.

Till vardags sätter Mam sin grafiska touch på Globalmusic arrangören Selams affischer och flyers - by night är det Turntables som gäller! Detta är hennes debut som DJ, och tillsammans med Mario levererar hon en galen mix av reggaeton, hiphop och afrogrooves!

♥ Nathan Hamelberg (Serious Party, Stocktown, Bring the Noize) -
klubbguru och STHLMS hårdast arbetande DJ. Nathan har spelat latinamerikansk och karibisk musik i över femton år, från mambo, rocksteady, cumbia, ska, champeta till reggaeton, dancehall och latin hiphop.

♥ DJ Masaya (Guatemala)- Som DJ och producent för radioprogrammet Global Groove hemma i Guatemala utforskar DJ Masaya utkanterna av den globala danskartan. Kvällen till ära lovar Dj Masaya den mest dansanta nueva och electrocumbian!
http://soundcloud.com/dj_m

♥ High Life - Anna och Sebastian har dansanta klubben High Life i Stockholm och frekventerar regelbundet på Strand men reser numer land och rike runt och kan även höras på Musikguiden i P3.
http://swedishpalms.blogsp

Under kvällen kommer det även att finnas finfina empanadas att äta!

INTRÄDE: 80 kronor.

OBS 1!
Det är viktigt att OSA om du önskar komma och gör det senast 24h innan evenemangets starttid! Enklast osar du genom att trycka på länken nedan - det räcker alltså inte att Facebook-OSA!
http://hardworkingbiff.com

Har ni inte osat i tid kommer ni inte in, hur mycket både ni och vi vill.

OBS 2!
Vägbeskrivning får ni på mail dagen innan eller samma dag som festen efter det att ni har osat.

Väl mött/ BC & CN

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste inlägg

Här och nu!

Bon Chance!
Bon Chance! är ett DJ/fest-kollektiv som brinner för att sprida och spela musik genom att arrangera fester som lockar till glädje och dans. Här kan du läsa om musiktips, kultur, kommande klubbar/fester och kanske till och med lyssna på omsorgsfullt ihopsatta mixar. Enjoy yourself and be happy...
Visa hela min profil
Använder Blogger.

Bon Chance spelningar

 • 10 nov Underjorden Bon Chance
 • 6 okt Underjorden Bon Chance & Tropical Treats
 • 6 aug F12/ m Femtastic och Mahoyo
 • 6-7 juli Gagnef
 • 16 juni Underjorden m Tripoli
 • 8 juni Fest på ön, festival
 • 5 maj Underjorden m Masip o Hugo Mendez
 • 6 aug Sjuan, Södra Teatern
 • 30 juli Gröna Gången, Skeppsholmen (18-22)
 • 29 juli Thaibåten/ m MissDJ och Ted (Yakumbé)
 • 8-9 juli Gagneffestivalen
 • 2 juli Sjuan, Södra Teatern